Welkom

Wilt u toegang tot het GRATIS materiaal en uitgebreide informatie over de Stilte Flipover?
Klik op REGISTREER in het menu hierboven en kies het gewenste pakket of LOG IN hieronder als u al een account heeft. 

Dag van de stilte

Op zondag 25 oktober 2015, op de laatste zondag van oktober, vindt voor de vijfde keer de Dag van de Stilte plaats.
Het doel van deze jaarlijks terugkerende themadag is om de waarde en werking van stilte en innerlijke rust onder de aandacht te brengen van een zo breed mogelijk publiek.
Iedereen die de stilte een warm hart toe draagt, wordt uitgenodigd om op de Dag van de Stilte een stilteactiviteit te organiseren. Er ontstaat zo een breed aanbod van een paar honderd stilteactiviteiten die door het hele land worden aangeboden aan mensen die graag stilte willen ervaren. Meer informatie:
www.dagvandestilte.nl 

headerStilteFlipover03kopieWilt u het GRATIS materiaal van de Stilteflipover bekijken, klik dan op de BESTELLEN knop en vul alle gegevens in.

Nadat u zich heeft geregistreerd kunt u direct inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord om het materiaal te bekijken.

Wat is Stilte Flipover?

De Stilte Flipover is een praktisch aanbod van korte oefeningen voor elke dag. De oefening helpt kinderen om van buiten naar binnen te keren, rustig te worden en hun stille zelf te ontdekken. De Stilte Flipover bestaat uit 5 x 8 oefeningen voor de bovenbouw en 5 x 8 oefeningen voor de onderbouw.

Interview

Stilte Flipover interview

Hoe werkt deze site?

Youtube v1